Hibe kredi başvurusu

Hibe kredi başvuru

Hibe kredi başvurusu 2012-2013
Hibe kredi için nasıl başvuru yapılır? ve hibe kredi başvurusu nereye yapılır?

Hibe kredi almak için hangi ilde bulunuyorsanız hibe programı ile ilgili bölge ofislerinden temin edeceğiniz    başvuru formlarını doldurarak hibe kredi programına başvuru yapabilirsiniz.

Hibe kredi başvuru formuna; yapacağınız projenin hedefini, amacını , faydalarını bütçe dökümünde yeraldığı detaylı şekline uygun ayrıntılı olarak proje teklifide eklenmelidir.

Burada en önemli nokta ise başvuru formlarını doldururken çok dikkat etmenizdir.Çünkü başvuru formlarındaki en ufak hata bile başvurunuzun onaylanmasını engeller ve size geri bildirim yapmadan dahi başvurunuzun reddine yol açar.
Hibe kredi başvurusu yapmadan önce bu konudaki önemli püf noktaları ve kredinizin onaylanması için bazı sırları bilmeniz sizi bu konu hakkında daha etkili hale getirecektir.Bunun için Hibe kredisi nasıl alınır adlı makaleyi okuyunuz.

Hibe kredi başvurusu ve hibe kredi başvuru formu için;
www.dpt.gov.tr  www.kosgeb.gov.tr  www.cfcu.gov.tr adreslerinden hibe kredi başvuruları ve gerekli dökümanları temin edebilirsiniz.
Hibe krediler analizini okumadan hibe kredi başvurusu yapmayın!

Hibe kredileri nasıl alınır ?

Hibe kredi nasıl alınır?
Hibe Kredi Alma Stratejileri

Hibe kredi nasıl alınır ve nerden alınır?

Pekçok kişi kosgeb hibe kredisine başvurarak hibe kredi almak için ilk önce internetten, 'hibe kredileri nasıl alınır' şeklinde bir arayış içine girer.

Hemen söyleyelim hibe kredi almak için http://www.kosgeb.gov.tr adresini ziyaret ederek hibe kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Fakat Hibe kredi almak için bilmeniz gereken en önemli nokta hibe kredi başvurusu yapmak değil!
Pekçok kişi hemen Kosgeb'e hibe kredi almak için bilinçsiz bir şekilde formları doldurur ve hibe kredinin onaylanacağını zanneder.

Malesef durum bu şekilde değildir!
Kosgeb veri tabanına bir defa kaydolursunuz ve Kosgeb en ufak bir hatayı bile kabul etmeyerek hibe kredinizle ilgili hiç bir şekilde siz geri dönüş bilgisi dahi vermez.Bununla kalmayarak koşulları düzeltip tekrar başvurunuzuda onaylamaz. (bazı durumlar dışında).

Peki hibe krediyi sorunsuz bir şekilde nasıl onaylanmasını sağlarız ve hibe kredi alabiliriz?

Bunun için birçok kişi hibe kredi danışmanlarına giderek yüzlerce hatta binlerce TL ödeyerek nasıl hibe kredi alacaklarını öğrenirler.

Elbette hibe kredi almak için ilk önce bir danışmanlık bürosuna gitmeniz en doğru olanıdır.Fakat bu çok pahalı bir yöntemdir.

Zaten danışmanlık bürolarına verecek o kadar paramız olsa kendimiz bir iş kurarız! diyorsanız ozaman size Hibe kredi alma stratejilerini adım adım anlatan ve ve ücretsiz danışmanlık hizmetide veren Hibe krediler kitabını önerebiliriz.

Hibe krediler e-kitabı ile geri ödemesi olmayan hibe kredileri nasıl alınacağını adım adım anlatan ve kosgeb veri tabanına nasıl kayıt olacağınızı ve hibe kredi başvurusu nasıl yapılır ve hibe kredinizin onaylanması için olmazsa olmaz çok önemli sırları vererek size danışmanlık yapan bir başucu rehberidir.

Üstelik Hibe krediler e-kitabı aldığınızda ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti verilerek aldığınız hibe kredinizden herhangi bir talepte bulunulmuyor. Yani danışmanlığı ücretsiz olarak alıyorsunuz.

Son söz olarak hibe kredi başvurusu yapmadan önce mutlaka bu kitabı okuyun ve kitaptaki stratejiyi uygulayın.
Hibe krediler e-kitap kullananlar,2015-2016 yılında Kosgeb girişimcilik programı ile milyonlarca TL hibe aldı ve yüzlerce girişimci iş planını destekledi.

Hibe krediler kitabı pdf formatında dijital bir e-kitap olduğu için saat gecenin 3ü bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek okumaya ve uygulamaya başlayabilirsiniz.

Hibe krediler kitabı resmi sitesini ziyaret etmek için tıklayınız




devlet destekleri,hibe kredi