KOBİ'LERE 50 BİN LİRA DEVLET KREDİSİ

Devlet destekleri
Devlet Kredisi
KOBİ'LERE DEVLET DESTEKLERİ BAŞLADI

Başbakanımız, Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından esnafa verdiği müjde de Esnafa ilk yılı ödemesiz 3 yıl vadeli olarak 50 bin liraya kadar faizsiz kredi verilecek diyerek esnafı sevindirdi. Ayrıca kredi çekemeyen sicili bozuk olan esnafa da sicil affı getiriliyor.

"12 AY GERİ ÖDEMESİZ 50 BİN LİRALIK DEVLET KREDİSİ"

Yine KOBİ’'lere yönelik bir devlet kredisi desteği var. Kobilere ve esnafa, ilk 12 ay için geri ödemesiz olmak üzere 36 yıl vadeli 50 bin lira devlet kredisi verilecek. Kosgeb destekleri olarak üye olan küçük işletmelerin, 12 aylık kredisini karşılamak için devlet 50 bin lira kredi verecek.

Tabiki devletin verdiği desteklerden ve krediden faydalanmak için bazı kurallar var.Yani Kosgeb'e her üye olana verilmiyor.

Devlet kredisi almak zor gibi görünse de, doğru yol ve yöntem izlenirse aslında oldukça basit. Pek çok sektör için devlet kredisi verilmekte. Devletimizin sunduğu bu destekten yararlanarak 50 bin TL geri ödemesiz kredi kullanabilirsiniz.

Devlet tabiki de her başvurana kredi vermiyor elbette...Yani bunun için  takip etmeniz gereken bazı prosedürler var.

Yani bende devlet kredisi desteği alacağım diyerek başvuru yaparsanız, tabiri caizse baltayı kendi ayağınıza vurursunuz.
Çünkü devlet desteklerinden faydalanmak için Kosgeb veri tabanına kaydınız gerçekleşti andan itibaren eğer doğru adımlar atmamışsanız,devlet kredisi başvurunuz onaylanmaz ve tekrar başvurularınız da kabul edilmez!

Bundan dolayı devlet kredisi almak için nereden ve nasıl başlayacağınızı ve hangi yolu takip edeceğinizi bilmelisiniz.

Bunun için yapmanız gereken sadece bir kılavuz edinerek,orada anlatılanları adım adım uygulayarak kolayca geri ödemesiz kredinizi alabilirsiniz.
Devlet kredisi alma klavuzunu indirmek için buraya tıklayınız


devlet destekleri,hibe kredi