Kosgeb Hibe Kredisi Nasıl Alınır?


Kosgeb hibe kredisi nasıl alınır?
Kosgeb Hibe

Kosgeb Hibe Kredi Nasıl Alınır?

Günümüzde pek çok iş kurmak isteyen yada işini büyütmek isteyen girişimci çok nitelikli projesinin olduğunu söylemekte fakat bu proje için sermaye bulamadığından yakınmaktadır.

Eğer kendinize ve projenize yani yapacağınız işe güveniyorsanız artık bunu gerçekleştirmek için hiçbir engeliniz yok. Belki milyon dolar kazandıracak projenizi rafa kaldırmayın.
Çünkü Kosgeb;Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması,

Başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması,
Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması,
İş Geliştirme Merkezlerinin kurulması ile girişimciliğin geliştirilmesi,
İstihdamın artırılması ve Yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi amacı ile girişimcilere Kosgeb hibe kredi desteği veriyor.

İşte Kosge'bin verdiği bu hibe kredilerden Türkiye’de, Avrupa birliği uyum süreci ile birlikte kullanıma sunulan bu hibe krediler desteğinden kimsenin haberi yok!
Bugün ülkemizde yapılacak pek çok fikir varken bu hibe ve krediler bizi bekliyor.
Türkiye'de daha yeni gelişmekte olan Devletin verdiği bu geri ödemesiz Kosgeb hibe kredi sistemi sayesinde genç girişimciler, özellikle ev hanımları,esnaflar ve işini büyütmek isteyenler projelerini gerçekleştirebilirler.

Peki Kosgeb Hibe Kredisi Nasıl Alınır?

Devletin verdiği Kosgeb hibe kredisi almak düşündüğünüz kadar zor değil.  Bu fikrinize yani yapacağınız işe ve projenize 10.000 TL den 70.000 TL ye kadar geri ödemesiz 0 faizle krediler alabilirsiniz.
Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi daha önce yazdığımız Hibe Kredi Nasıl Alınır adlı makalede vermiştik ilginizi çektiyse bakabilirsiniz.




İlgili aramalar : 
2017 devlet esnafa ne kadar kredi verecek, 2017 devlet kredisi, 2016-2017 Kosgeb Kredi,  devlet kimlere kredi verecek,  esnaf kredinin ne kadarını ödeyecek, esnaf kredisi ne zaman, esnafa kredi, Esnafa ve Yeni İş Kuracaklara Devlet Kredi Verecek, Esnafa ve yeni iş kuracaklara Devlet Kredi verecek, faizsiz hibe krediler ne zaman, İLK KEZ İŞ KURACAKLAR, İş Kurana Kredi, işini büyütmek isteyene kredi verilecek, kosgeb, KOSGEB destekleri, kosgeb faizin ne kadarını ödeyecek, kosgeb kredisi ne zaman, kosgeb hibe kredisi, KOSGEB’in yeni iş kurmak isteyene verdiği kredi, kosgep kredileri, kosgep kredisi ne zaman, kosgep ne zaman, koskeb kredileri ne zaman,Kosgeb kredinin ayrıntıları, kosgebten ilk kez iş kurana 100 bin TL,2017 Hibe kredi miktarı, yeni iş kuranlara kredi

2 yorum:

  1. Merhaba,kosgeb hibe kredisi nasıl alınır? Ben kosgeb hibe kredisi almak istiyorum kosgeb hibe kredi şartları neler bu konular hakkındada bilgiler veirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil

devlet destekleri,hibe kredi