Hibe Destekleri


Hibe Destekleri ve hibe krediler 
Çoktan beridir üzerinde düşündüğünüz ve gerçekten tutacağına, para kazandıracağına emin olduğunuz bir iş fikriniz ve projeniz var.Tek eksiğiniz bu iş fikrini gerçeğe dönüştürecek sermaye. Kafanızda her şey tamam.Bu iş hakkında para lazım.

Belkide tüm bankaları dolaştınız , kimisi en az iki kefil istedi kimisi ise ipotek olarak gösterebileceğiniz araba, arazi gibi mal mülk.
Zaten tüm bunlara sahip olsaydınız banka kredisi almak için bu kadar  yorulur muydunuz ?

Evet bu gibi durumları pekçok girişimci yaşamıştır.Sizde bu noktaya kadar kim bilir kaç defa geldiniz, ya da bu noktaya geldikten sonra kaç kişi pes etti ve kafa patlatıp bulduğu ve inandığı iş fikrinden vazgeçerek hayatın akışına bıraktı kendini...
Birde bakmışsınız birgün sizin kafanızdaki işi birisi yapmış ve köşeyi dönmüş...İçiniz burkularak rutin hayatınıza devam etmek zorundasınızdır.Çünkü iş işten geçmiştir artık.
İşte sizde bu duruma düşmeden önce girişimci ruhunuzun sesine cevap veren biri var.Devlet...


Kadın Girişimci Desteği İle İlgili Herşey 
www.Hibekredilerkitabi.com
Hibe destekleri
Devlet destekleri ve teşvikleri
Devletin verdiği hibe destekleri ve hibe kredilerden haberiniz var mı?
Girişimcilerin artık yeni iş fikrine sahip olan ilk defa iş kuracaklara ve işini büyütmek isteyen esnaflara sermayesizlik sebebiyle bu fikirlerinden vazgeçmelerine gerek kalmayacak. Çünkü devlet iş fikri olan fakat yeterli sermayesi olmayan girişimcilere “hibe destekleri” ve “hibe krediler “ adı altında 100.000 tl Hibe kredi desteği veriyor.
Kosgep kredisi olarak da bilinen Hibe destekleri tamamen faizsiz olarak veriliyor ve alınan miktara göre vade değişiklik gösterse de en erken 5 yıl sonra ufak taksitler şeklinde ödemeniz gerekiyor. Fakat hibe destekleri olarak alınan para tamamen geri ödemesiz olarak veriliyor.

Halen esnaflık yapıyorsanız, hali hazırda bir işletmeniz varsa ve bu işinizi büyütmek ve daha fazla istihdam sağlamak  istiyorsanız yine devlet size destek oluyor.
2011-1013 yılı Kobi stratejisi ve eylem planı dahilinde başlayan hibe destekleri uygulaması  projeye destek olarak bir çok iş fikrinin hayat geçmesine olanak sağlayacak

Peki devletin verdiği Hibe Desteklerinden kimler faydalanabilir?


Devletin verdiği Hibe desteğinden yararlanacak  kesim ilk kez yeni iş kuracaklar ve işini büyütmek isteyen esnaflar olacak.
Yeni iş kuracaklar için kredi limiti 100 bin lira olarak belirlendi.
İlk kez yeni iş kuracaklara devletin verdiği kredinin yarısını KOSGEB hibe olarak verecek. İşini büyütmek isteyen ve ilk defa kredi kullanacak esnaf veya yeni iş kuracak kişi kadın ise hem öncelikli olacak hem de limiti diğerlerinden 5 bin lira daha fazla olacak.

Dolayısı ile devletin vereceği esnaf kredisinde kadınlar için limit 55 bin lira; yeni iş kurma limiti ise 105 bin lira olacak.

Peki bu devletin verdiği hibe destekleri nasıl alınır ve hibe kredisi için nereye başvurulur.
Devlet her önüne gelene ha deyince para vermiyor elbette.Bununda belli şartları ve koşulları var.
Bunun için Hibe kredi nasıl alınır başlığı altında detaylı bilgi verilmiştir.

Hibe destekleri ve bu geri dönüşümsüz hibe kredi alma konusunda her zaman önerdiğimiz 'Hibe Krediler Kitabı'nı incelemeniz sizi bu konu hakkında daha bilinçli hala getirecektir.


İlgili aramalar;

hibe destekleri, hibe destekleri 2017, devlet teşvikleri 2017, tarım hibe destekleri, devlet hibe destekleri, hibe veren kuruluşlar, hibe kredi, hibe destekli krediler, hibe desteklerinden kimler yararlanabilir, hibeli krediler, kosgeb hibeleri, devlet hibe destekleri 2016-2017

1 yorum:

  1. Stres ve hızlı onayı olmadan kredi, kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse, lütfen bizimle irtibata geçin (privateloaninvestment@outlook.com)telefon numarası: +16474850731

    YanıtlaSil

devlet destekleri,hibe kredi