KOSGEB Hibe Kredileri ile kendi işinizi kurun


Kendi işinizi kurmayımı düşünüyorsunuz? O zaman size bir müjdemiz var.
Sermayeniz yoksa işte size devlet karşılıksız ve bankasız hibe krediler veriyor

Bakan Ergün’ün verdiği bilgilere göre girişimcilik destek programı kapsamında ilk defa iş kuracaklara ve işini büyütmek isteyenlere 100 bin lira hibe desteği verilecek.
100 bin liranın 5 bin lirası işletmenin kuruluşu sırasında verilecek. 10 bin lira kuruluş döneminde makine teçhizat ve ofis donanımı için aktarılacak.100 bin liranın yarısını Kosgeb hibe olarak verecek.
Fakat bu destekleri alabilmek için kurulacak işletme birinci veya ikinci teşvik bölgesindeyse toplam giderin yüzde 40’ının; üçüncü veya dördüncü bölgesindeyse yüzde 30’unun girişimci tarafından karşılanması gerekiyor. Girişimci Kadın  ise kredi limiti diğerlerinden 5 bin tl daha fazla olacak.

Bankasız hibe kredi ister misiniz?

Devletin vereceği krediyi nasıl yapacağınız Hibe Krediler Kitabında detaylıca açıklanmış ve size bizzat danışmanlıkta yapıyorlar.

Eğer kendime güveniyorum diyorsanız, devlet size işinizi kurmanızda yardımcı oluyor.İster hayvancılık için teşvik kredisi, ister iş kurma kredisi, isterseniz tarım kredisi çekin. Hibe kredi almak biraz çetrefilli bir iş olsada Kosgep Kredisi ile iş kurmak mümkün..

Hibe Krediler hakkında detaylı bilgi  Hibe Kredileri Nasıl Alınır? başlığından öğrenebilirsiniz.
Hibe krediler analizini okumadan hibe kredi başvurusu yapmayın!


 Hayvancılık Kredisi, Kosgep Kredisi,Bankasız Kredi, Hibe Krediler

5 yorum:

  1. KOSGEB destekleri hakkında bilgi almak için KOSGEB destekleri, kredileri, hibeleri, başvuru süreçleri adresini ziyaret edin.

    YanıtlaSil
  2. Bende başvurmak istiyorum dağa önceden hiç kiredi cekmedim ufak bi bakalım var büyütmek istiyorum yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  3. Market devir almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz maddi yönden sıkıntı var hibeli almak istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Slm mrb devletin 100 milyarlik desteğinden nasil yararlanıyor yardim edebilir misiniz

    YanıtlaSil
  5. Meraba etli ekmek ustaligim var bunun uzerine dukkan acmak istiyorum yardım edebilirim misin 100 milyarlik kredi nasil alırım

    YanıtlaSil

devlet destekleri,hibe kredi